دانش دریا

وبلاگ اختصاصی مهندسین منیره و مائده السادات هاشمی مطلق

دانش دریا

وبلاگ اختصاصی مهندسین منیره و مائده السادات هاشمی مطلق

ماهی گورامی

این ماهی کمتر در آکواریوم ها دیده می شود و سازگاری چندانی با سایر ماهی ها ندارد.البته این ناسازگاری کمتر پیش می آید و آسیب جدی ای به سایر ماهی ها وارد نمی کند اما در هر صورت ماهی ای که آسیب می بیند زیبایی خود را از دست می دهد.ماده ی این ماهی در زمان زایش نیاز به جفت دارد و در صورت نبودن جفت به ماهی های شبیه خود آسیب می رساند.

هنگام زایش ماهی نر در زیر گیاهان شناور لانه ی حبابی ایجاد می کند.پس از آن ماهی ماده را به زیر این لانه ی حبابی برده و شروع به چرخیدن به دور آن می کند.سپس هر دو ماهی به کف آکواریوم رفته و ماهی ماده تخم ها را خارج می کند و این تخم ها به سطح آب رفته و در داخل لانه ی حبابی قرار می گیرند.پس از تخمریزی باید ماهی ماده را از آکواریوم خارج کرد تا توسط ماهی نر آسیب نبیند.ماهی نر تا زمان بالغ شدن بچه ماهی ها از آن ها مراقبت می کند.

پس از گذشت حدود ۱۵ روز از تولد بچه ماهی ها ماهی نر باید از آکواریوم خارج شود.زیرا امکان دارد بچه ماهی ها را بخورد.

این ماهی انواع مختلف و متنوعی دارد که فراوان ترین آن ها ماهی گورامی دوخال میباشد. 

ادامه مطلب ...

استفاده از کرم خاکی در تغذیه انواع ماهیان پرورشی

استفاده از کرم خاکی به صورت زنده و یا خشک ، در تغذیه آبزیان حائز اهمیت می باشد .ترکیبات مناسب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه و اسیدهای آمینه ضروری و وجود امگا ۳ زیاد در این موجود ، استفاده از آن را نسبت به منابع گیاهی متمایز ساخته است. (۲۰۰۱ ، Ng et al )هضم و جذب آسان کرم خاکی ، علاوه بر دیگر خصوصیات مفید آن ، استفاده از آن را در پرورش دوران نوزادی و لاروی انواع آبزیان کاربردی ساخته است ng و همکاران ( ۲۰۰۰ ) جهت تغذیه بچه ماهیان انگشت قد گربه ماهی آفریقایی Clarias gariepinus ، از کرم خاکی استفاده کردند . نتیجه این تحقیق نشان داد که بچه ماهیان تغذیه شده با کرم خاکی رشد سریع تر و درصد بازماندگی و مقاومت در برابر استرس نسبت به بچه ماهیان گروه شاهد که از کرم خاکی تغذیه نکرده بودند نشان دادند.
 

ادامه مطلب ...